Logo Logo
Biela čokoláda Callebaut 28 % 1 kg
Biela čokoláda Callebaut 28 % 1 kg
Krátky popis Dizajnový produkt Biela čokoláda Callebaut 28 % 1 kg od výrobca Callebaut u nás nájdete v akcii za 15,49 €
Obvyklá cena
  • 15,49
Výrobca/Značka
Callebaut
EAN 5410522516715
Hodnotenie
   POPIS Pravá biela belgická čokoláda Callebaut 28 % s vyváženou mliečnou chuťou a s ideálnou viskozitou pre prípravu praliniek a ďalších sladkých dezertov UPOZORNENIE: Pri vysokých letných teplotách negarantujeme, v ako stave vám čokoláda príde Čokoláda sa totiž pri vyšších teplotách rozpúšťa ŠPECIFIKÁCIE Zloženie: Obsah kakaovej hmoty min 28 %, cukor, sušené plnotučné mlieko, kakaové maslo, emulgátor (sójový lecitín), prírodná vanilková aróma Alergény: Obsahuje mlieko (laktózu) Môže obsahovať stopy sóji, orechov Hmotnosť: 1 kg Upozornenie: Čokoládu objednávame vo veľkom 10 kg balení a sami ju vákuovo balíme do menších balíčkov Čokoládu Callebaut teda neobdržíte v originálnom balené, ale zavákuovanom v priehľadnom plastovom obale Kvalita čokolády sa týmto procesom nijako nemení Ďakujeme za pochopenie NUTRIČNÉ A ENERGETICKÉ HODNOTY (Údaje pre 100 gramov) Kalórie: 2379 kJ / 569 kcal Tuky: 36 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 22 g Sacharidy: 55 g z toho cukry: 55 g Bielkoviny: 6 g Soľ: 0,21 g MINI CHEESECAKY S BIELOU ČOKOLÁDOU A MALINAMI Ingrediencie 125 g sušienok (môžete použiť maslové, kakaové atď), 60 g masla (izbovej teploty), 40 ml vriacej vody, 2 lyžičky práškovej želatíny, 375 g krémového syra (izbovej teploty, môžete použiť napríklad syr značky Philadelphia), 55 g cukru krystal, 160 ml smotany (31 - 33 %), 100 g bielej čokolády (rozpustená a vychladnutá), 250 g čerstvých malín, práškový cukor, na posypanie pred servírovaním Postup 1 Pripravte si formu na muffiny (z uvedených ingrediencií pripravíte 12 mini cheesecakov) alebo malé žiaruvzdorné misky a vyložte ich pečiacim papierom 2 Sušienky dajte do food processoru a spracujte kým vznikne jemná štruktúra Pokiaľ nemáte food processor dajte sušienky do sáčku a použite tĺčik na mäso alebo valček na cesto Potom pridajte rozpustené maslo a spojte Potom zmes dajte na dno foriem a utlačte lyžicou Dajte na 30 vychladnúť do chladničky 3 Do malej misky dajte dve lyžice vriacej vody Pridajte do nej práškovú želatínu a prešľahajte, pokiaľ nebude želatína úplne rozpustená Nechajte vychladnúť (zhruba 5 minút) 4 Krémový syr s cukrom prešľahajte ručným šľahačom alebo v kuchynskom robote dohladka Pridajte želatínu a pokračujte v mixovaní Potom pridajte smotanu a šľahajte dohladka Na záver vmiešajte rozpustenú bielu čokoládu 5 Na sušienkový základ vo formách rozložte čerstvé maliny (asi 125 g) Potom dajte do každej formy lyžicou krémovú zmes a uhľaďte povrch Dajte vychladnúť do chladničky cez noc (minimálne 6 hodín) 6 Servírujte ozdobené zvyškom čerstvých malín a posypané múčkovým cukrom Zdroj receptu a obrázku k receptu: wwwtastecomau ČOKOLÁDA A JEJ VPLYV NA ZDRAVIE Kvalitná vysokopercentná čokoláda (ale aspoň 70 % obsahu kakaa) znižuje krvný tlak, pôsobí pozitívne pôsobí na srdce a cievy, ako prevencia infarktu, znižuje cholesterol a zrážanlivosť krvi, prekrvuje telo Čokoláda obsahuje antioxidanty, ktoré pôsobí ako prevencia rakoviny Tiež obsahuje horčík, draslík, fosfor, železo, vápnik, meď, fluór Čokoláda povzbudzuje, zlepšuje psychiku, zmierňuje úzkosť, má priaznivý vplyv na činnosť mozgu, zlepšuje pozornosť, znižuje únavu, chráni pred artritídou a rôznymi alergiami Navyše má afrodiziakálne účinky Čokoládu je však nutné konzumovať v primeranom množstve Odporúčame 10 g čokolády denne
Ďalšie produkty od výrobcu Callebaut
Ďalšie produkty v kategórii Čokoláda na varenie