Logo Logo
Biela čokoláda Tropilia Valrhona 26% 500 g (2 x 250 g)
Biela čokoláda Tropilia Valrhona 26% 500 g (2 x 250 g)
Krátky popis Exkluzívne produkt Biela čokoláda Tropilia Valrhona 26% 500 g (2 x 250 g) od výrobca Valrhona u nás nájdete v zľave za 8,99 €
Obvyklá cena
  • 8,99
Výrobca/Značka
Valrhona
EAN 3395324054394
Hodnotenie
   POPIS Biele čokoládové dukátiky Tropilia Ivoire s obsahom kakaa 26% Vyhovujú každodenným potrebám šéfcukrárom aj cukrárskych amatérov a nadšencov Jednoducho sa používajú, majú široké možnosti využitia a konzistentú kvalitu a chuť Biele čokoládové dukátiky využijete všade tam, kde potrebujete jemnejšiu chuť a bielu farbu V chuti poznáte nádych karamelu, vanilky a jemné tóny sladeného kondenzovaného mlieka Je možné použiť napríklad pre výrobu čokoládovej peny (mousse), čokoládovej omáčky, zmrzliny a sorbetov, horkej čokolády, čokoládových poliev alebo čokoládových krémov UPOZORNENIE: Pri vysokých letných teplotách negarantujeme, v ako stave vám čokoláda príde Čokoláda sa totiž pri vyšších teplotách rozpúšťa ŠPECIFIKÁCIE Zloženie: kakaové bôby (min 26 %), kakaové maslo, cukor, sušené plnotučné mlieko, emulgátory (sójový lecitín), prírodný vanilkový extrakt Alergény: Obsahuje sóju, mlieko (laktózu) Môže obsahovať stopy orechov Hmotnosť: 500 g NUTRIČNÉ A ENERGETICKÉ HODNOTY (Údaje pre 100 gramov) Kalórie: 2379 kJ / 569 kcal Tuky: 36 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 22 g Sacharidy: 55 g z toho cukry: 55 g Bielkoviny: 6 g Soľ: 0,21 g Upozornenie: Čokoládu objednávame vo veľkom 20 kg balení a sami ju vákuovo balíme do menších balíčkov Čokoládu Valrhonu teda neobdržíte v originálnom balení, ale zavákuovanom v priehľadnom plastovom obale Kvalita čokolády sa týmto procesom nijako nemení Ďakujeme za pochopenie PRAKTICKÉ RADY Skladujte na suchom mieste pri konštantej teplote medzi 16 - 18°C po dobu max 14 mesiacov MINI CHEESECAKY S BIELOU ČOKOLÁDOU A MALINAMI Ingrediencie 125 g sušienok (môžete použiť maslové, kakaové atď), 60 g masla (izbovej teploty), 40 ml vriacej vody, 2 lyžičky práškovej želatíny, 375 g krémového syra (izbovej teploty, môžete použiť napríklad syr značky Philadelphia), 55 g cukru krystal, 160 ml smotany (31 - 33 %), 100 g bielej čokolády (rozpustená a vychladnutá), 250 g čerstvých malín, práškový cukor, na posypanie pred servírovaním Postup 1 Pripravte si formu na muffiny (z uvedených ingrediencií pripravíte 12 mini cheesecakov) alebo malé žiaruvzdorné misky a vyložte ich pečiacim papierom 2 Sušienky dajte do food processoru a spracujte kým vznikne jemná štruktúra Pokiaľ nemáte food processor dajte sušienky do sáčku a použite tĺčik na mäso alebo valček na cesto Potom pridajte rozpustené maslo a spojte Potom zmes dajte na dno foriem a utlačte lyžicou Dajte na 30 vychladnúť do chladničky 3 Do malej misky dajte dve lyžice vriacej vody Pridajte do nej práškovú želatínu a prešľahajte, pokiaľ nebude želatína úplne rozpustená Nechajte vychladnúť (zhruba 5 minút) 4 Krémový syr s cukrom prešľahajte ručným šľahačom alebo v kuchynskom robote dohladka Pridajte želatínu a pokračujte v mixovaní Potom pridajte smotanu a šľahajte dohladka Na záver vmiešajte rozpustenú bielu čokoládu 5 Na sušienkový základ vo formách rozložte čerstvé maliny (asi 125 g) Potom dajte do každej formy lyžicou krémovú zmes a uhľaďte povrch Dajte vychladnúť do chladničky cez noc (minimálne 6 hodín) 6 Servírujte ozdobené zvyškom čerstvých malín a posypané múčkovým cukrom Zdroj receptu a obrázku k receptu: wwwtastecomau ČOKOLÁDA A JEJ VPLYV NA ZDRAVIE Kvalitná vysokopercentná čokoláda (ale aspoň 70 % obsahu kakaa) znižuje krvný tlak, pôsobí pozitívne pôsobí na srdce a…
Ďalšie produkty od výrobcu Valrhona
Ďalšie produkty v kategórii Čokoláda na varenie