Logo Logo
Chilli omáčka Carolina Reaper Pyré My Chilli 20 ml
Chilli omáčka Carolina Reaper Pyré My Chilli 20 ml
Krátky popis Dizajnový produkt Chilli omáčka Carolina Reaper Pyré My Chilli 20 ml od výrobca My chilli u nás nájdete najlacnejšie za 6,89 €
Obvyklá cena
  • 6,89
Výrobca/Značka
My chilli
Hodnotenie
POPIS Chilli omáčka Caroline Reaper Pyré od výrobcu My Chilli je vyrobená z farmárskych moravských surovín Táto chilli omáčka je vyrobená z chilli papričiek Carolina Reaper, čo je 2 najpálivejšia chilli paprička sveta (2018), čo jej dodáva extrémnu pálivosť Na ochutenie celého hrnca jedla stačí iba 1 - 2 kvapky Dávkujte opatrne! Nevhodné pre deti! ŠPECIFIKÁCIE Zloženie: chilli papričky Carolina Reaper 59 %, ocot, voda, soľ, konzervant: sorban draselný, zahusťovadlo: Xanthan Stupeň pálivosti:       Objem: 20 ml Krajina pôvodu: Česká republika PRAKTICKÉ RADY Spotrebujte pred dátumom uvedeným na obale Skladujte v temne pri teplote 4 až 25°C Po otvorení skladujte pri teplote do 10°C a spotrebujte do 4 týždňov RECEPT NA CHILLI CON CARNE 1 lyžica olivového oleja, 1 veľká cibuľa (nakrájaná nadrobno), 1 čerstvá červená paprika (zbavená semienok a nasekaná nadrobno), sušené chilli papričky (množstvo a druh zvoľte podľa požadovanej výslednej pálivosti pokrmu), 1 strúčik cesnaku (prelisovaný), 1 lyžička sušenej sladkej papriky, 1 lyžica drvenej rasci, 500 g mletého hovädzieho mäsa, 300 ml vývaru, 400 g konzervovaných rajčín (nasekaných), 1/2 lyžice sušenej majoránky, 2 štvorčeky čo najkvalitnejšej horkej čokolády, soľ a korenie, 2 lyžičky rajčinového pretlaku, 400 g sterilizovaných červených fazulí K podávaniu: 2 rajčiny (nakrájané), 2 lyžice čerstvého koriandru, kukuričné tortilly Postup: 1 Olej rozpáľte na strednom plameni, vhoďte cibuľu a za pravidelného miešania ju asi 5 minút opekajte Mala by zmäknúť a zosklovatieť Potom prisypte papriku, chilli, cesnak, sušenú papriku a rascu Smažte ďalších 5 minút, potom ztĺmte plameň, pridajte do panvice mleté mäso a dôkladne ho osmažte Postupte by sa malo rozpadať z väčších hrudiek na úplne malé kúsky Dbajte nato, aby sa opieklo všetko a zo všetkých strán 2 Vývar prelejte do panvice Pridajte konzervované rajčiny, prisypte majoránku, čokoládu, soľ a čierne korenie Dôkladne zamiešajte, pridajte rajčinový pretlak a znovu premiešajte Priveďte k varu, potom zatiahnite plameň na minimum a nechajte všetko 20 minút prebublávať Občas zamiešajte Nakoniec prisypte zliate okvapkané fazule Znova priveďte k varu a ešte krátko povarte Pokiaľ sa vám zdá omáčka príliš hustá, prilejte trochu vody Podľa potreby dokoreňte čiernym korením a soľou Podávajte v kukuričných tortillách ozdobené rajčinami a koriandromZdroj receptu a obrázku k receptu: wwwapetitonlinecz CAROLINA REAPER Carolina Reaper je najpálivejšia chilli paprička sveta (2018) a dosahuje extrémnu pálivosť 2 200 000 SHU (Scovilleho stupnici pálivosti) Táto chilli paprička bola prvý krát zapísaná do Guinessovej knihy rekordov v roku 2013 Carolina Reaper vznikla krížením chilli papričiek Bhut Jolokia a červeného Habanera Okrem extrémnej pálivosti má sladkú ovocnú chuť s nádychom škorice a čokolády   Druh papričky Stupeň pálivosti [SHU] Jalapeño 5 000
Ďalšie produkty od výrobcu My chilli
Ďalšie produkty v kategórii Chilli omáčky