Logo Logo
Čokoláda Gold Callebaut 2,5 kg
Čokoláda Gold Callebaut 2,5 kg
Krátky popis Kvalitný a lacný produkt Čokoláda Gold Callebaut 2,5 kg od výrobca Callebaut u nás nájdete najlacnejšie za 45,99 €
Obvyklá cena
  • 45,99
Výrobca/Značka
Callebaut
Hodnotenie
POPIS Zlatá čokoláda od výrobcu Callebaut je vyrobená z výberových surovín ako je pálený karamelizovaný cukor a mlieko Má intenzívnu karamelovo-mliečnu chuť a karamelovú farbu so zlatým odleskom Skvele sa dopĺňa so smotanou ako ganache, čokoládových krémov, či s praženými orieškami ako sú napríklad lieskovce  UPOZORNENIE: Pri vysokých letných teplotách negarantujeme, v akom stave vám čokoláda príde Čokoláda sa totiž pri vyšších teplotách rozpúšťa ŠPECIFIKÁCIE Zloženie: obsah kakaa 30,4 %, mlieko 28,3 %, tuk 37,1% z toho mliečny tuk 6,7%, kakaové maslo, cukor, sušené plnotučné mlieko, laktóza (mliečny cukor), sušená srvátka, sušené odstredené mlieko, karamelizovaný cukor 2 %, emulgátory sójový lecitín, prírodná vanilková aróma, soľ Hmotnosť: 2,5 kg Krajina pôvodu: Belgicko Alergény: obsahuje sóju (sójový lecitín) a mlieko, môže obsahovať stopy orechov ENERGETICKÉ HODNOTY Nutričné hodnoty na 100 g výrobku Energetická hodnota: 2388 kJ / 571 kcal Tuky: 37 z toho nasýtené mastné kyseliny: 23 g Sacharidy: 51 g z toho cukry: 50 g Vláknina: 0 g Bielkoviny: 8 g Soľ: 0,51 g AKO USCHOVÁVAŤ ČOKOLÁDU? Čokoládu skladujte na temnom, chladnom a suchom mieste Pokiaľ sa čokoláda skladuje nesprávne môže, stratiť svoju krásnu farbu a ovocnú chuť Používajte vzduchotesné balenie a chráňte pred svetlom Ideálna teplota na skladovanie je 12°C a teplota 20°C Používanie čokolády v stroji na temperovanie na čokoládu aj po dobu niekoľkých dní nemá vplyv na jej chuť a farbu Zabezpečte ale nepretržité miešanie aby sa kakaové maslo neoddelilo od kakaovej sušiny Pri rozpúšťaní čokoláda nesmie prekročiť 40 - 50°C čokoláda znehodnocuje, môže stratiť farbu aj chuť po ovocí
Ďalšie produkty od výrobcu Callebaut
Ďalšie produkty v kategórii Čokoláda na varenie