POPIS
Forma na bábovku Hviezda od výrobcu Nordic Ware má krásny dizajn v tvaru hviezdy a je vyrobená z vysoko kvalitného a odolného liateho hliníka, ktorý má dlhú životnosť a je zdravotne nezávadný Forma je vybavená nepriľnavým vnútorným povrchom, ktorý zabraňuje prichytávaniu a umožňuje jednoduché vyklopenie bábovky
Nepriľnavý povrch neobsahuje PFOA, je zaistený pomocou vibračného zariadenia a ošetrený postrekom proti korózii a zdrsnenie povrchu Táto forma prešla ručným opracovaním Proces vytvorenia unikátnych báboviek firma Nordic Ware zdokonaľuje už cez 70 rokov, tak aby formy na pečenie boli funkčné a unikátne zároveň Každý produkt, ako opustí výrobu, prejde dvomi desiatkami rúk pre zaistenie tej najvyššej kvality
ŠPECIFIKÁCIE
Priemer: 25,4 cm
Výška: 6,7 cm
Objem: 1,18 l
Hmotnosť: 0,49 kg
Materiál: liaty hliník, nepriľnavý povrch
Farba: zlatá
VÝHODY A NEVÝHODY
Forma na bábovku je vyrobená z liateho hliníka, ktorý je veľmi kvalitný, odolný, pevný, má dlhú životnosť a je zdravotne nezávadný
Prémiová kvalita oceňovaná profesionálmi
Nepriľnavý vnútorný povrch zabraňuje prichytávanie a umožňuje jednoduché vyklopenie bábovky
Forma má krásny dizajn v tvare hviezdy
Jednoduchá údržba a čistenie
Nie je možné umývať v umývačke riadu
PRAKTICKÉ RADY
Vhodné do rúry: Áno, do 200 °C
Vhodné do umývačky: Nie
Použitie a starostlivosť
Pred prvým použitím formu nechajte vypáliť v rúre pri 180°C cca 20 minút a po vychladnutí umyte ručne šetrným čistiacim prostriedkom a jemnou hubkou
Neodporúčame umývanie v umývačke riadu, životnosť nepriľnavej formy by sa skrátila
Pred každým použitím vytrite rastlinným tukom alebo maslom a vysypte múkou alebo kakaom Môžete si tiež pomôcť a použiť kuchynský olej v spreji a vysypať múkou
Formu napĺňajte maximálne do 3/4, predídete tak vykypeniu cesta z formy
Aby ste zabránili poškodeniu nepriľnavého povrchu, nikdy nepoužívajte kovové náčinie, drôtenky, agresívne čistiace prostriedky a abrazívne hubičky
RECEPT NA KLASICKÚ DVOJFAREBNÚ BÁBOVKU
Ingrediencie6 vajec, 300 g cukru krupice, 180 g masla + na vymazanie formy, 250 ml vlažného plnotučného mlieka alebo smotany, 1 sáčok vanilkového cukru, 450 g hrubej múky + na vysypanie formy, 1 sáčok kypriaceho práčku do pečiva, 3 lyžice kakaa, múčkový cukor na posypanie
Postup1 Formu na bábovku vymažte maslom a vysypte múkou Rúru predhrejte na 180 °C
2 Oddeľte žĺtky od bielkov Žĺtky vyšľahajte s cukrom, pridajte zmäknuté maslo, mlieko alebo smotanu
3…