POPIS
Japonský nôž na mäso Gyutoh Zwilling Miyabi z rady 5000MCD má čepeľ dlhú 20 cm, ktorá má autentický japonský tvar s unikátnym damascénskym (kvetinovým) dizajnom Nôž Gyutoh umožňuje mimoriadnu silu rezu a vďaka tomu je ideálny pri krájaní, porcovaní a plátkovaní mäsa Nôž má vyšší hrot, čo umožňuje kolískový štýl krájania
Tento nôž má ergonomicky tvarovanú a komfortnú rukoväť v tvare D pre pohodlnú a bezpečnú manipuláciu Rukoväť je vyrobená z brezy Masur Toto drevo dodáva nožu krásny vzhľad Eleganciu nožu pridáva aj nerezová pätka s logom Miyabi, ktorá nôž vyvažuje Jadro je vyrobené z mikrokarbidovej práškovej ocele MC63 Čepeľ tvorí 101 vrstiev nerezovej ocele Oceľ je kalená pri teplote -196°C, čo prináša extrémnu tvrdosť 63 HRC (Rockwellovej stupnice) Dlhotrvajúca ostrosť je zaistená ručným trojfázovým brúsením nožiarskymi majstrami tradičnou japonskou technikou Ostrosť a dlhá životnosť noža zaisťuje pravidelnú údržbu pomocou brúsky a ocieľky na nože Pre bezpečné a pohodlné uskladnenie používajte stojan na nože
Výrobok je dostupný IBA NA OBJEDNÁVKU! Pre informácie o dostupnosti nás kontaktujte na adrese info@chefshopsk alebo na tel +421 940 952 131 K dodanie cca zhruba za 4 - 6 týždňov od objednania Ďakujeme za pochopenie
ŠPECIFIKÁCIE
Dĺžka ostria: 20 cm
Dĺžka noža: 33,6 cm
Výška čepele: 4,4 cm
Hmotnosť: 180 g
Materiál: nerezová oceľ, mikrokarbidová prášková oceľ, brezové drevo
Farba: strieborná, svetlohnedá
Záruka: doživotná - na výrobné vady čepele
1 Oceľ
Čepele nožov sú vyrobené zo 101 vrstiev nerezovej ocele a majú tvrdosť 63 HRC Rockwellovej stupnice Jadro noža je vyrobené z MC63 (mikrokarbidovej práškovej ocele) Pre dosiahnutie perfektných vlastností bolo použité kalenie CRYDUR®, kde je oceľ ľadovaná pri teplote - 196°C, vďaka tomu sa čepele chvália neobyčajnou tvrdosťou Čepele majú unikátny damascénsky (kvetinový) dizajn
2 Rukoväť
Komfortná rukoväť v tvaru D je vyrobená z brezy Masur, čo dodáva nožu krásny vzhľad Rukoväť zaisťuje, že máte nad nožom plnú kontrolu a umožňuje pohodlnú a presnú prácu s nožom Vďaka nerezovej pätke, ktorá je vybavená logom Miyabi, sú nože dokonale vyvážené
3 Ostrie
Čepeľ je symetricky brúsená, čo spolu s ostrím Katana Edge zaručuje jednoduchý prienik surovinami Trojfázové ručné ostrenie tradičnou japonskou technikou Honbazuke tými najskúsenejšími nožiarskymi majstrami zaručuje neprekonateľnú ostrosť nožov, ktorá je vďaka tvrdosti ocele dlhotrvajúca
VÝHODY A NEVÝHODY
Čepele nožov sú vyrobené zo 101 vrstiev nerezovej ocele a majú tvrdosť 63 HRC
Extrémne tvrdé jadro z mikrokarbidovej ocele
Dokonalé vyváženie nožov umožňuje jednoduchú a bezpečnú manipuláciu
Dlhotrvajúca ostrosť vďaka ručnému trojfázovému…