Logo Logo
Horčičná chilli omáčka s medom My Chilli 185 ml
Horčičná chilli omáčka s medom My Chilli 185 ml
Krátky popis Dizajnový produkt Horčičná chilli omáčka s medom My Chilli 185 ml od výrobca My chilli u nás nájdete v zľave za 5.49 €
Obvyklá cena
  • 5,49
Výrobca/Značka
My chilli
EAN 8594180500013
Hodnotenie
4.2 star star star star star_border
(Celkom 23 hodnotenia)
  POPIS Horčičná chilli omáčka od výrobcu My Chilli je vyrobená z farmárskych moravských surovín Táto chilli omáčka získala 3 miesto na celosvetovej súťaži World Hot Sauce Adwards v americkej Lousiane a ďalšie významné ocenenia Jedná sa o skutočne unikátnu chilli omáčku na českom trhu, ktorá je vytvorená z kvalitných ingrediencií a má skvele vyvážený pomer korenia, chilli a kvalitného medu Pikantnosť jej dodávajú sušené chilli papričky odrody Bhut Jolokia, čo je jedna z najpálivejších chilli papričiek sveta Jej použitie je veľmi univerzálne ŠPECIFIKÁCIE Zloženie: horčica 51 % (pitná voda, horčičné semeno, ocot, cukor, soľ, kurkuma, výťažok korenia), cukor, ocot, jablková šťava, med 6 %, sójová omáčka (voda, sójové bôby, soľ, cukor, pšeničná múka, sójový extrakt), horčičné semeno, chilli sušené (Jolokia), zmes korenia Alergény: Obsahuje horčicu, sóju Stupeň pálivosti:      Objem: 185 ml Krajina pôvodu: Česká republika PRAKTICKÉ RADY Spotrebujte pred dátumom uvedeným na obale Skladujte v temne pri teplote 4 až 25°C Po otvorení skladujte pri teplote do 10°C a spotrebujte do 4 týždňov RECEPT NA BRAVČOVÚ PANENKU S FAZUĽKAMI Ingrediencie bravčová panenka (cca 0,5 kg), bravčové sadlo, hrsť čerstvých lístkov šalvie, 100 g anglickej slaniny, 450 g zelených fazuliek, strúčik cesnaku, soľ, čierne korenie, horčičná chilli omáčka s medom My Chilli k podávaniu Postup 1 Bravčovú panenku odblaňte a rozkrojte ju na dve polovice  2 Na panvici rozpustite sadlo a zprudka na ňom panenku opečte zo všetkých strán (cca 2 - 3 minúty) 3 Pekáč vyložte lístkami šalvie a na ne dajte opečenú panenku Pečte v rúre predhriatej na 200°C asi 15 minút (aby bola dostatočne prepečená, ale aby nebola suchá, ostala vo vnútri ružová) 4 Fazuľkám odrežte špičky a varte ich asi 5 minút vo vriacej osolenej vode Potom ich rýchlo zchlaďte v ľadovej vode, aby ostali zelené 5 Slaninu nakrájajte na kocky a osmažte ju vo výpeku z panenku Potom do nej vmiešajte uvarené fazuľky a dajte stranou 6 Panenku po upečení nechajte 5 minút odpočinúť Podávajte so slaninovým fazuľkami a horčičnou chilli omáčkou Zdroj receptu: wwwmy-chillieu/products/honey-mustard-sauce NAGA BHUT JOLOKIA Chilli paprička odrody Naga Bhut Jolokia dosahuje extrémnu pálivosť 1 041 427 SHU (Scovilleho jednotiek pálivosti) Táto chilli paprička bola od roku 2007 uvedená v Guinnessovej knihe rekordov ako najpálivejšia chilli paprička sveta Ako ju predbehla paprička Trinidad Scorpion Moruga a neskôr Carolina Reaper s 2 200 000 SHU Naga Bhut Jolokia vznikla krížením chilli papričiek druhu Chinense a Frutescens Pochádza z Indie, ale pestuje sa aj na Srí Lanke (tam je známa pod názvom Nai Mirris - Cobra chilli) Zaujímavosťou je, že si ju domorodcovia zo severovýchodnej Indie rozmazávajú na ploty alebo ju používajú ako dymovnicu na ochranu proti divokým slonom Využíva sa v k obranným sprejom a v dymových granátoch Naga Bhut Jolokia navyše ochráni telo v horúčavách, pretože zvyšuje potenie a tým sa znižuje teplota organizmu Spolu s červenou papričkou Habanero umožnila krížením vznik najpálivejšie chilli papričky sveta (2018) Carolina Reaper  
Ďalšie produkty od výrobcu My chilli
Ďalšie produkty v kategórii Chilli omáčky

Chilli omáčka Habanero for Ladies 20 ml

star star star star star
  • 1,29 €

Chilli omáčka Habanero Mučíto extra pálivá 100ml

star star star star star_half
  • 5,89 €

Chilli pasta Moruga Sajrajt 70 g

star star star star star_border
  • 11,99 €

Tabasco omáčka Red Pepper McIlhenny 350 ml

star star star star star_border
  • 13,99 €

Chilli omáčka Sriracha hot 435 ml

star star star star star_half
  • 3,99 €