Logo Logo
Omáčnik s podšálkou MIKASA karamelová
Omáčnik s podšálkou MIKASA karamelová
Krátky popis Neodolateľný produkt Omáčnik s podšálkou MIKASA karamelová od výrobca Mikasa u nás nájdete po zľave za 22.99 €
Obvyklá cena
  • 22,99
Výrobca/Značka
Mikasa
Hodnotenie
  POPIS Omáčnik od výrobcu Mikasa je vyrobený z odolného porcelánu v tmavo karamelovej farbe Omáčnik má tvar kvapky a jeho súčasťou je aj podšálka Ideálny na servírovanie omáčok k hlavným chodom, na sladké prelivy alebo na dresinky do šalátov Omáčnik je vybavený praktickým uchom a výlevkou Jeho rozmer je 16 x 10 cm a výška 9,4 cm Omáčnik aj podšálka sú vhodné do umývačky riadu aj do mikrovlnej rúry ŠPECIFIKÁCIE Dĺžka: 16 cm Šírka: 10 cm Výška: 9,4 cm Farba: tmavý karamel Materiál: porcelán VÝHODY A NEVÝHODY Omáčnik je vyrobený z kvalitného a odolného porcelánu Krásny lesklý dizajn Praktické ucho a výlevka Súčasťou je podšálka Omáčnik je vhodný do umývačky riadu aj do mikrovlnej rúry PRAKTICKÉ RADY Vhodné do umývačky: Áno Vhodné do mikrovlnej rúry: Áno RÝCHLY JOGURTOVÝ DRESING S BYLINKAMI 125 ml bieleho jogurtu, 15 ml olivového oleja, 15 ml citrónovej šťavy, soľ, čierne korenie, hrsť čerstvých byliniek podľa chuti Postup:Všetky ingredience zmiešajte a nechajte dresing vychladnúť v chladničke Podávajte ako dresing do šalátov alebo k mäsu a hranolkám ako zdravšiu verziu tatárskej omáčky TIP: Do tohoto dresingu môžete použiť vňať petržlenu, pažítku, bazalku, mätu, ale aj čerstvý cesnak alebo jarnú cibuľkuZdroj receptu: http://wwwstobklubcz/recept/58091/sru/ HUBOVÁ OMÁČKA K MÄSU 30 g masla, 1 najemno nasekaná stredne veľká cibuľa, 1 prelisovaný strúčik cesnaku, 200 g drobných šampiónov, 125 ml suchého bieleho vína, 150 ml smotany (33%), 150 ml smotany na varenie (12%), soľ, čierne korenie Postup:1 Na strednom plameni rozpustite na panvici 30 g masla 2 Orestujte najemno nasekanú cibuľu a zhruba 5 minút ju zmiešajte a smažte (do zmäknutia)3 Pridejte prelisovaný strúčik cesnaku a 200 g drobných šampiónov (najlepšie hnedých) nakrájaných na tenké plátky Premiešavajte 3 - 4 minúty, aby huby zmäkli 4 Prilejte suché biele víno, priveďte k varu a stiahnite oheň Nechajte 2 - 3 minúty prebublávať 5 Potom vmiešajte obe smotany a opäť priveďte k varu Nechajte zľahka 10 minút variť, aby sa omáčka zredukovala na polovicu 6 Osoľte, okoreňte podľa chuti a podávajte k mäsu TIP: V sezóne vyskúšajte omáčku z hríbovZdroj receptu: wwwapetitonlinecz ČO ĎALEJ? Páči sa vám tento produkt? Skvelé! Pridajte ho do košíka a pokračujte v nákupe Nevyhovuje vám? Skúste sa pozrieť na ostatné produkty značky Mikasa alebo na podobné produkty ďalších značiek
Ďalšie produkty od výrobcu Mikasa
Ďalšie produkty v kategórii Hrnce