Logo Logo
Sous Vide vákuovačka SV 1133 Profi Cook
Sous Vide vákuovačka SV 1133 Profi Cook
Krátky popis Unikátny produkt Sous Vide vákuovačka SV 1133 Profi Cook od výrobca Profi Cook u nás nájdete po zľave za 109 €
Obvyklá cena
  • 109
Výrobca/Značka
Profi Cook
EAN 4006160113303
Hodnotenie
4.7 star star star star star
(Celkom 22 hodnotenia)
POPIS Sous Vide vákuovačka SV 1133 od výrobcu Profi Cook využijete pri varení metódou Sous-Vide, čo je varenie pri nízkej konštantnej teplote, kedy je zachované maximum chuti, vôni, šťavy a vitamínov Táto vákuová zváračka je vyrobená z nerezovej ocele a je plne automatizovaná Je to perfektnou pomôckou pri delení veľkého a menšieho množstva jedál Usporí miesto a umožní bezpečné skladovanie jedla bez konzervačných látok Vákuovo uložené potraviny vydržia až 5 krát dlhšie čerstvé a zachovajú si maximum vitamínov a živín Vákuovačku môžete použiť aj na korenené a marinované potraviny so zaručením zachovaním vône Vákuová zváračka vytvorí mimoriadne široký zvar pre spoľahlivé skladovanie potravín Plne automatické zvarovanie a delenie prebieha iba v jednom kroku Je vybavená citlivou vákuovou pumpu, elektronickým sledovaním teploty a reguláciou výkonu pumpy Sací výkon je 12 l /min Vákuovačka má elektronický senzor touch na ovládacom panele Vytvorí až 90% vákuum (0,8 bar) Vákuovačku môžete používať s bežnými fóliami s maximálnou šírkou 30 cm Súčasťou balenia je 10 sáčkov pre optimálne zvarenie (5 ks 22 x 30 cm / 5 ks 28 cm x 40 cm + 1 x role 20 x 200 cm) Vákuovú zváračku využijete aj pri varení v mikrovlnej rúre Má 4 kontrolky a nádobu pre prebytočnú tekutinu a vlhkosť Kábel je možné navíjať TIP: Cieľové teploty pre daný typ mäsa, ryby, vajce alebo zeleninu a odporučené časy varenia metódou Sous Vide nájdete v prehľadných tabuľkách špecifikácie Príkon: 110 W Napätie: 220 - 240 V Sací výkon: 12 l / min Frekvencia: 50 / 60 Hz Materiál: nerezová oceľ Farba: strieborná Ako to vlastne funguje? Metóda Sous Vide bola tajomstvom tých najlepších šéfkuchárov po dlhé roky, teraz je ale dostupné aj pre bežných užívateľov Jedná sa o prípravu potravín za nižších teplotách vo vákuu     Ochutiť   Zavákuovať   Zľahka variť Mäso pripravované vo vákuu si zachová všetky svoje prírodné chute Pokiaľ ho ale ešte dobre ochutíte, prestúpi chuť korenia celým mäsom    Najdôležitejší moment celého postupu - vákuovanie Týmto krokom vysajete vzduch zo sáčku, uzavriete ho a zabránite tak, aby chute a aróma opustili sáčok počas varenia   Pri tejto metóde sa ingrediencie varia dlhšie pri nižších teplotách a sú jemnejšie Pokiaľ chcete napríklad hovädzie medium rare, nemali by ste prekročiť teplotu 56,5 °C  
Ďalšie produkty od výrobcu Profi Cook
Profi Cook PC-SV 1126 Sous Vide ZĽAVA

Profi Cook PC-SV 1126 Sous Vide

star star star star star_half
  • 99 €
  • 119 €
  • 17 %

Profi Cook PC-SV 1112

star star star star star
  • 99,99 €

Sáčky do vákuovačky Profi Cook 28 x 40 cm 50 ks

star star star star star_half
  • 26,99 €
Ďalšie produkty v kategórii Vákuovačky