Špičkové nepriľnavé titánové panvice s odnímateľnou rukoväťouDiamond Lite nemeckej značky WOLL sú vďaka špeciálnemu nepriľnavému povrchu ideálne na zdravé a energeticky úsporné smaženie bez tuku alebo s jeho minimálnym množstvom Diamantmi dvakrát tvrdený povrch sa pýši vysoko nadštandardnými nepriľnavými vlastnosťami, navyše je veľmi odolný proti poškrabaniu Panvice sa dobre čistia a bez problémov zvládnu umývanie v umývačke riadu či použitie napríklad kovového kuchynského náčinia
Okrem mimoriadne odolného nepriľnavého povrchu oceníte veľmi rýchly prenos tepla po celom povrchu panvice, ktorý zaisťuje špeciálny 6-vrstvový materiál a kvalitne spracované dno Panvice je možné použiť na zapekania v rúre do 250 °C a na všetkých druhoch platničiek okrem indukcie
Panvice Diamond Lite sú vybavené praktickými odnímateľnými rukoväťami Vďaka premyslenému technickému riešeniu sa po zložení rukovätí jednoducho vojdú do kuchynského drezu, umývačky riadu alebo aj do menšej rúry Pri skladovaní tak šetria priestor Patentovaný mechanizmus odnímateľnej tepelne izolovanej rukoväti zaisťuje pohodlnú manipuláciu Nosná časť rukovätí či úch je vliata do odliatku panvice Tvoria tak jeden celok, čo zaisťuje ich bezpečné uchopenie Panvice s odnímateľnými rukoväťami sú najmä vhodné pre rodiny s malými deťmi, pretože rukoväti neprečnievajú cez platničku či pracovnú dosku
WOLL profesionálne liate produkty sú synonymom prvotriednej kvality Pýšia sa dlhotrvajúcimi nepriľnavými povrchmi, vkusným dizajnom a najlepšími možnými výsledkami varenia
Séria Diamond Lite
Špičkový titánový riad na zdravé varenie bez tuku, patentovaná výroba
Odlievané ručne, z jedného kusa kvôli vyššej mechanickej aj tepelnej odolnosti
Kombinuje remeselné spracovanie s inovačnými technológiami
Robustné, tvarovo stále, vďaka svojej kvalite vhodné aj pre profesionálnych kuchárov
Certifikované odnímateľné rukoväti panvíc – jednoduché, praktické, bezpečné
Pri skladovaní šetrí miesto, je možné použiť na zapekanie v rúre (bez odnímateľnej rukoväti)
S ohľadom na deti znižuje riziká spojené s rukoväťami riadu, ktoré prečnievajú cez varnú dosku
Extra rezistentný nepriľnavý povrch umožní zdravé varenie bez tuku
Dvakrát tvrdený, odolný proti poškrabaniu, vyrobený bez PFOA
Vďaka vysokej odolnosti povrchu je možné použiť aj kovové kuchynské náčinie
Vhodné na prípravu chúlostivých potravín aj na opekanie pri vysokých teplotách
Veľmi rýchly prenos tepla po celom povrchu
Šetrí až 1/3 energií oproti tradičným panviciam z nehrdzavejúcej ocele
Cca 8 mm silné dno vhodné na všetky druhy tepla okrem indukcie
Zosilnené okraje kvôli lepšej odolnosti proti nárazom
Navrhnuté na jednoduché vylievanie bez kvapkania
Riad sa veľmi dobre čistí, je možné umývanie v umývačke riadu
Použité technológie a materiály
WOLL profesionálne liate výrobky zastupujú produkty "Made in Germany" vyrobené pri najvyššej kvalite spracovania Tá je v priebehu procesu výroby riadu tiež priebežne kontrolovaná Technológie, ktoré spoločnosť WOLL používa, sú navyše šetrné voči životnému prostrediu, majú nízke emisie oxidu uhličitého Všetok riad WOLL z vysoko kvalitnej kultivovanej hliníkovej zliatiny je liaty ručne, čím sa odlišuje od bežnej anonymnej továrenskej výroby Pomalé ručné liatie totiž predchádza vzniku vzduchových bublín, ktoré znižujú kvalitu materiálu
Na vzniknutý hliníkový odliatok je nanesených ešte niekoľko vrstiev kvôli vyššej nepriľnavosti a odolnosti riadu Predtým však dochádza k niekoľkonásobnému obrusovaniu jeho povrchu pieskovaním Telo panvice či hrnca je v ďalšom kroku tvrdené časticami titánu a vypalované plazmovou dýzou pri extrémnej teplote presahujúcej 20 000 °C Riad je tak tvarovo stály a odolný proti mechanickému poškodeniu Druhá vrstva chráni pred koróziou materiálu, tretia potom zaisťuje vynikajúce antiadhézne vlastnosti Posledná vrchná tvrdená vrstva je nepriľnavá, dvakrát tvrdená pomocou častíc diamantu, najtvrdšieho nerastu na našej planéte Kvôli svojim výnimočným vlastnostiam je chránená výrobným tajomstvom
Vysoko kvalitný nepriľnavý povrch zvládne vďaka špeciálnemu výrobnému procesu aj umývanie v umývačke riadu alebo…