POPIS
Japonský nôž na mäso Gyutoh Zwilling Miyabi z rady 7000D má čepeľ o dĺžke 24 cm, ktorá má autentický japonský tvar s damascénskym (kvetinovým) dizajnom čepele Japonský nôž umožňuje mimoriadnu silu rezu a vďaka tomu je ideálny pri krájaní, porcovaní a plátkovaní mäsa Nôž má vyšší hrot, čo umožňuje kolískový štýl krájania Tento nôž má vykrojenú záštitu, ktorá bráni skĺznutiu prstov pri krájaní a komfortná rukoväť v tvare D pre dokonalé vyváženie a maximálnu kontrolu nad nožom Rukoväť je vyrobená z Micarty, čo je zmes živice, ľanu a nerezovej ocele Micarta dodáva prírodný vzhľad, ale zároveň je veľmi odolná voči kyselému prostrediu
Čepeľ noža je vyrobená zo špeciálnej vysokouhlíkovej ocele CMV60, ktorá má 64 vrstiev a je kalená pri teplote - 196°C, čo prináša extrémnu tvrdosť 60 HRC (Rockwellovej stupnice) Dlhotrvajúca ostrosť je zaistená ručným trojfázovým brúsením nožiarskymi majstrami tradičnou japonskou technikou Symetrický brus a ostrie Katana Edge zaisťuje jednoduchý prienik surovinami Nôž má vyššiu hmotnosť, ktorá spolu s perfektnou ostrosťou umožňuje rezanie vlastnou váhou noža Táto rada sa svojou hmotnosťou dá porovnať s nožmi západného štýlu, čo ocenia najmä tí, ktorí radi pracujú s ťažkými nástrojmi Nôž nie je možné umývať v umývačke riadu, je nutné iba ručné umývanie Ostrosť a dlhá životnosť noža zaisťuje pravidelnú údržbu pomocou brúsky a ocieľky na nože Pre bezpečné a pohodlné uskladnenie používajte stojan na nože
Výrobok je dostupný IBA NA OBJEDNÁVKU! Pre informácie o dostupnosti nás kontaktujte na adrese info@chefshopsk alebo na tel +421 940 952 131 K dodanie cca zhruba za 4 - 6 týždňov od objednania Ďakujeme za pochopenie
ŠPECIFIKÁCIE
Dĺžka ostria: 24 cm
Dĺžka noža: 37,5 cm
Výška čepele: 5 cm
Hmotnosť: 260 g
Materiál: nerezová oceľ CMV60, micarta
Farba: strieborná, čierna
Záruka: doživotná - na výrobné vady čepele
1 Oceľ
Čepele nožov sú vyrobené zo špeciálnej ocele s 64 vrstvami a tvrdosťou 60 HRC Rockwellovej stupnice Jadro noža je vyrobené z CMV60 ocele vysokej tvrdosti, ktorá obsahuje kobalt, molybden a vanad Pre dosiahnutie perfektných vlastností bolo použité unikátne kalenie CRYODUR®, kde je oceľ ľadovaná pri teplote -196°C, vďaka tomu sa čepele chvália neobyčajnou tvrdosťou Nože majú unikátny damascénsky (kvetinový) dizajn
2 Rukoväť
Komfortná rukoväť v tvaru D je vyrobená z Micarty (živice a ľanu) a nerezovej ocele Micarta prináša drevený vzhľad, ale zároveň vysokú odolnosť voči kyselému prostrediu Zaisťuje, že máte nad nožom plnú kontrolu a umožňuje pohodlnú a presnú prácu s nožom
3 Ostrie
Čepeľ je symetricky brúsená, čo spolu s ostrím Katana Edge zaručuje jednoduchý prienik surovinami Trojfázové ručné ostrenie tradičnou japonskou technikou Honbazuke tými najskúsenejšími nožiarskymi majstrami zaručuje neprekonateľnú ostrosť nožov, ktorá je vďaka tvrdosti ocele dlhotrvajúca
4 Záštita
Záštita noža poskytuje hladký prechod medzi rukoväťou a ostrím noža Vykrojená záštita je tvarována tak, aby poskytla čo najväčšiu ochranu počas krájania (bráni skĺznutiu prstov na ostrie noža)